loading...
نورالزهرا
بنده خدا بازدید : 1012 چهارشنبه 08 آذر 1391 نظرات (0)

 

سلام. کاربر عزیز لطفا قبل از دانلود اهنگ مطالب زیر رو حتما بخونید.

مرگ من تنبلی نکنید بخدا ضرر که نداره هیچ تازه یه گونی سودم داره.....

امام صادق (ع): هنگامی که آدم(ع)از دنیا رفت ابلیس و قابیل از مرگ او اظهار شادمانی کردند و در زمین به هم پیوستند برای همین شیطان اولین آلت موسیقی را به شکل طنبور اختراع نمود و شروع به نواختن کرد و قابیل با شنیدن نوای سازشیطان اقدام به خوانندگی نمود پس هرچه در زمین از این قبیل وسائل باشد که مردم از آن لذت میبرند از همان زمان منشا می گیرد و آنها ازپیروان راه ابلیس و قابیل می باشند.( فروع کافی جلد  4  صفحه 431)

 

امام رضا (ع):گوش فرا دادن و شنیدن صدای تارها و آلات موسیقی از گناهان کبیره است.( وسائل الشیعه کتاب تجارت باب 100)

 

حضرت محمد(ص):پنج طایفه هستند که خدا به آنها نگاه نمی کند(توجه نمی کند)یکی از آنها اهل موسیقی است(تفسیر عیاشی)

 

حضرت صادق (ع) : مزد مرد و زن خواننده حرام است.( من لایحضر الفقیه جلد 3 صفحه105)

 

حضرت کاظم (ع):آموزش دادن آلات موسیقی کفر و یادگیری آلات موسیقی کفر و گوش دادن به آن کفر است و پولش نیز حرام است.

 

امام علی (ع):ملائکه در خانه ای که در آن آلات موسیقی باشد ، یا موسیقی گوش کنند ، داخل نمی شوند.ودعای اهل آن خانه مستجاب نمی گردد و برکت از اهل آن خانه برداشته می شود.( وسائل الشیعه کتاب تجارت باب 100 ، فروع کافی ، مستدرک الوسائل باب 78)

 

رسول خدا(ص): اهل موسیقی از جمله کسانی است که در قیامت خداوند به او نظررحمت نمیفرماید ، کسی که به نوای موسیقی وآوازه خوانی گوش کند ، بعد از مرگش در گوش او سرب مذاب شده می ریزند.( مستدرک الوسائل کتاب تجارت باب 80)

 

حضرت صادق (ع):داخل خانه ها و مکان هایی که در آن نوازندگی وآوازه خوانی می شود نگردید زیرا حق تعالی ازآن گروه اعراض و دوری فرموده و روی رحمت از ایشان برگردانیده و برایشان غضب نموده است.( کافی جلد 6 صفحه 432)

 

 

 

در محضراستاد علامه محمد تقی جعفری:

 

سوال:آیا موسیقی روح انسان را تصفیه نمی کند؟جواب:اگر موسیقی آنچنان که عاشقان دلباخته اشمی گویند روح انسان را تصفیه می کند چرا با شیوع موسیقی در شرق و غرب بیماری های روانی و فساداخلاقی به حدی است که گفتگو درباره آن باعث شرمساری است.

 

سوال:نظر استاد درباره گوش دادن به موسیقی های مجاز:اگر هم فرض کنیم که این گونه امور ممنوع نباشدحداقل قدم روی نوار باریکی گذاشته ایم که یک طرف آن قطعا قلمرو ممنوعیت وحرمت می باشدو چوننفس آدمی لذت طلب است لذا تدریجا قانون را پایمال می سازد.(بهشت جوانان،ص353)

 

ضررهای موسیقی از دیدگاه علامه محمد تقی جعفری:ایجاد عدم تعادل و توازن بین اعصاب سمپاتیک و پاراسمتیک(که منشاءاضطرابات گوناگون،خوشی های ناگهانی،خنده های بیجا و ....می شود)- مرض مانی(نوعی جنون که درجات متعدد دارد.)– هیجان -عامل فحشا وجنایت-

 

مرض سیکلوتیمی(نوعی بیماری روانی است که شخص بیمارگاهی می خندد و بعضی اوقات از خود ترشرویی نشان می دهد و گاهی گرفته و غمگین است.- کوتاهی عمر- ضعف اعصاب -بیماری فشار خون-تاثیرات قلبی(مثل سکته و بی نظمی در طپش قلب)-  از دست دادن نیروی تفکر- تضعیف و تضییع حس شنوایی و بینایی- سلب اراده و شکست شخصیت- سلب غیرت- جلب توجه غیر طبیعی- افسردگی و خمودگی و سستی- تهییج عشق- شکست عمر و جوانمرگی- زنجیر بردگی-اتلاف وقت و.......(مبانی فقهی و روانی موسیقی ،ص33)

 

آیا موسیقی در محل کار سبب کار بیشتر نیست؟ آزمایش کرده اند وقتی درکارگاهها موسیقی زده می شودکمیت ونتیجه کار کارگران بیشتر می شود؟جواب:مسلما افزایش راندمان کار انرژی می خواهد و خود تموجات صوتی نمی تواند در داخل بدن انرژی تولید کند .درواقعموسیقی در اینجا هیچ عمل مثبتی انجام نداده بلکه جنبه منفی نیز داشته که باعث شده انرژی کارگران در زمان کوتاهتری صرف شود.

 

 

 

در محضر استاد شیخ علی اکبر تهرانی:

 

به چهار دلیل مهم موسیقی و آوازه خوانی حرام است 1.یک آیه و یا حدیث درباره حلال بودنش در هیچ کدام از کتب شیعه نداریم

 

.2.هم حدیث و هم آیه فراوان درباره حرام بودن موسیقی داریم

 

.3.اینکه سازندگان این موسیقی ها و آوازها آن را از آخرین درجه هوای نفس خود می گیرند وهوای نفس انسان هم دشمن خداست چنانچه پیامبر(ص)فرمودندزیرآسمان خدا پرستیدن هیچ بتی خشم آورتر ازبت هوای نفس نیست

 

.4.هرکس بخواهد گناه کند بایداول ازیاد خداغافل شود و بهترین چیزی که انسان را از یاد خدا و آخرت غافل می سازد موسیقی و مطربی است.

 

هر کجای قرآن که دم از لهو و لعب می زند اولش همین موسیقی است. تمام امام ها وعلمای اهل عمل هم می دانند که همین است. مثلاً نمونه اش در سوره جمعه می فرماید که شما به دنبال لهو و لعب می روید، منظور همان موسیقی است.

 عده ای هم می گویند موسیقی تا حدودی حلال و تا حدودی حرام است. ما می گوییم دستگاهی که ساخته اید که مشخص می کند تا کجا حلال و از کجا حرام است، به ما بدهید تا آنجا که حلال است را گوش کنیم و گناهش هم گردن شما، بقیه اش را خودمان گوش نمی کنیم. این موسیقی های تلویزیون پیرمرد و پیرزن 80 ساله را هم به رقص می آورد.


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    سلام.نظرتون درمورد وبلاگ توپم و مطالب توپش چیه؟
    سلام.نظرتون درمورد وبلاگ توپم و مطالب توپش چیه؟
    سلام.نظرتون درمورد وبلاگ توپم و مطالب توپش چیه؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 8
  • باردید دیروز : 21
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 235
  • بازدید سال : 897
  • بازدید کلی : 10,178